• 1
  • 2
  • 3

3 faktor ing jamur gelut

Produk kita kurban. Solutions digawe gampang. Kang siji iku kanggo sampeyan? Ngerteni.

  • Opah

    Opah

    Chiko sistem soyo tambah solar njaluk sertifikat saka 3 party laboratorium internasional lan organisasi.

  • Pre-Déwan

    Pre-Déwan

    Njamin biaya pegawe soyo tambah sistem instalasi cepet lan nyimpen.

  • R & D

    R & D

    Apa engineer apa kanggo kita pelanggan, apa layanan profesional ana.

kita Products

  • chiko solar mounting
  • chiko solar mounting

Apa CHIKO

Professional Produsèn soyo tambah solar ing Shanghai, Tiongkok.
Nyedhiyani pesawat kebak desain lan produksi lan Processing layanan.
Chiko Products duwe UL2703, UL1703, AS1170 standar sertifikat global.

 

Shanghai CHIKO Solar Technology Co., Ltd.

CHIKO designs Solar lan pabrik sistem soyo tambah solar kualitas kanggo gendheng pucuk, payoné lan lemah mbukak wilayah. Apa kanggo proyek-ukuran gedhe cilik utawa, model standar utawa sistem Ngatur-digawe, kita ngirim apa perlu. CHIKO Solar iku sawijining perusahaan anjog ing industri solar. We nyedhiyani desain & Pabrik & sales & pelanggan layanan ndhukung markas kita ing Shanghai. Kita apa karo perusahaan saka Amerika Serikat, Mexico, Jerman, UK, Brazil, Korea, Thailand, Australia ......

CHIKO RAQ

Apa aku kudu ngerti babagan Chiko? We njawab sawetara pitakonan Panjenengan.

Chiko Project Reference

  • 200KW Chiengmai, Thailand

    200KW Chiengmai, Thailand

  • 500KW UAE

    500KW UAE

  • Fukuka Japan 500KW

    Fukuka Japan 500KW

  • Hokkaido 232KW

    Hokkaido 232KW

  • Netherland flat gendheng 40KW

    Netherland flat gendheng 40KW

  • Netherland Metal gendheng 200KW

    Netherland Metal gendheng 200KW

  • Somalia 20KW

    Somalia 20KW

  • Tokyo Japan 400KW U2V

    Tokyo Japan 400KW U2V

Sistem Standard Certification Chiko International

Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
Chiko Certification Solar
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !