• 1
  • 2
  • 3

3 Faktor dina kapang pajoang

Produk urang nawiskeun. Leyuran dijieun gampang. Nu hiji téh pikeun anjeun? Pendakan.

  • kaajenan

    kaajenan

    Kinayung Sistim ningkatna surya meunangkeun sertifikasi ti 3 pihak laboratorium internasional jeung organisasi.

  • Pra-assembly

    Pra-assembly

    Mastikeun biaya kuli ningkatna Sistim instalasi saum sareng nyimpen.

  • R & D

    R & D

    Naon insinyur ngalakukeun pikeun konsumén urang, naon jasa profésional ditawarkeun.

kami produk

  • chiko solar mounting
  • chiko solar mounting

Naha Kinayung

Profésional produsén ningkatna surya di Shanghai, Cina.
Nyadiakeun susunan pinuh ku rarancang jeung produksi jeung ngolah jasa.
Kinayung Produk gaduh UL2703, UL1703, AS1170 standar sertifikasi global.

 

Shanghai Kinayung Solar Téhnologi Co., Ltd.

Kinayung desain Solar jeung manufactures sistem ningkatna surya kualitas luhur pikeun hateup pitched, hateup datar jeung taneuh wewengkon muka. Naha pikeun proyék-proyék skala badag leutik atawa, model standar atawa sistem tukang ngaput-dijieun, urang nganteurkeun naon kedah Anjeun. Kinayung Solar mangrupakeun produsén ngarah di industri surya. Urang nyadiakeun design & rancang & jualan & konsumén jasa ngarojong ti markas kami di Shanghai. Kami gawé bareng pausahaan ti USA, Mexico, Jerman, Inggris, Brazil, Korea, Thailand, Australia ......

Kinayung RAQ

Naon anu kuring peryogi kauninga ngeunaan Kinayung? Simkuring ngajawab sababaraha patarosan anjeun.

Kinayung Project Rujukan

  • 200KW Chiengmai, Thailand

    200KW Chiengmai, Thailand

  • 500KW UAE

    500KW UAE

  • Fukuka Japan 500KW

    Fukuka Japan 500KW

  • Hokkaido 232KW

    Hokkaido 232KW

  • Netherland datar hateup 40KW

    Netherland datar hateup 40KW

  • Netherland Metal hateup 200KW

    Netherland Metal hateup 200KW

  • Somalia 20KW

    Somalia 20KW

  • Tokyo Japan 400KW U2V

    Tokyo Japan 400KW U2V

System Standar sertifikasi Kinayung Internasional

Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
Kinayung sertifikasi Solar
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !